Jeffrey Campbell Rum moto boot

September 24, 2012

jeffrey campbell rum moto boot fashion blog

5 Comments
 • marina
  September 29, 2012

  Even the box is nice!

 • Diary
  April 23, 2013

  Hoi!
  Ik ben al een tijdje opzoek naar deze schoenen, maar ik kan ze nergens betrouwbare site bestellen. Waar heb je ze gekocht en wat was de prijs?

  Alvast bedankt

  • donia
   April 23, 2013

   hej=) Ik heb ze besteld op nastygal.com en betaald met paypal. Dat is een Amerikaanse webshop, dus je moet rekening houden met extra kosten (zie http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/pakket-ontvangen/buitenland/ ). Ik heb deze schoenen helaas nog niet in een Europese webshops gezien, want dat zou je een hoop geld besparen! Ik weet het niet meer precies hoeveel het in totaal heeft gekost, maar het was rond de 200 euro! I know, shocking, maar ik wist van te voren niet dat er nog zoveel extra kosten waren.. Ben er desondanks heel blij mee! Xx

   • Diary
    May 3, 2013

    Bedankt voor je reactie! Ik heb ze inderdaad hoorbij zien komen op de website die je noemde, maar was een beetje sceptisch of het echt betrouwbaar was. Ze zijn echt onwijs. Lopen ze ook comfortabel als ze eruit zien? Alvast bedankt!

    • donia
     May 7, 2013

     jaa ze lopen echt super! Site is ook betrouwbaar =) XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *