Spiked hairband

January 23, 2013

hejj daaar:) Ooh ik ben het echt zo niet meer gewend hele dagen van negen tot vijf op de uni te zijn, pff. Ik heb gewoon geen tijd meer om te shoppen! Voordeel daarvan is dat het weer wat geld bespaard:P Maar gelukkig kan ik nog wel “window-shoppen” in de veleĀ  webshops:) En daar zie je tegenwoordig veel spikes en studs, wat ik erg leuk vind! Maar nu heb ik weer iets nieuws gevonden: een haarband met spikes. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik het leuk vind. Waarschijnlijk als iemand het leuk combineert zal ik het wel leuk vinden, maar ik heb nog niet de behoefte om het zelf te kopen. Wat denken jullie ervan? Xx

spiked hairbandhejj there:) Ooh I’m so not used to being at the university all day anymore, pff. I even don’t have the time to shop! The advantage is that a spend a lot less money:P But luckily I can “window-shop” in lots on online shops:) And in those shops you recently see a lot of spikes and studs, which I really like! But now I’ve seen something new: the spikes hairband. I’ve not decided yet if I actually like it or not. Probably when somebody combines it really nice I will like it, but I don’t feel the urge yet to buy one myself. What do you think of it? Xx

1 Comment
  • Jellyy
    January 24, 2013

    I think it CAN be really awesome;)
    LOVEx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *