Rings and Tings

February 26, 2013

Hej bloggers!

I’m always searching the internet for new stores, blogs, etc, and today I really found THE cutest webshop! It’s called Rings&Tings and they sell such nice jewellery and stuff, I wanna have it all=D Luckily they ship worldwide <3 Below you find some of my favorite items! Feel like buying something yourself? Just use this code for a 10% discount:┬ástylecard10

Ik ben altijd het internet aan het afspeuren voor nieuwe winkeltjes, blogs, enz en vandaag heb ik echt DE leukste webshop gevonden! Het heet Rings&Tings en ze verkopen echt hele mooie sieraden en meer, ik zou het allemaal wel willen hebben=D Gelukkig leveren ze wereldwijd <3 Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten! Heb je al zin om zelf iets te kopen? Gebruik dan gewoon deze code voor 10% korting: stylecard10

rings and tings

rings and tings

rings and tings

rings and tings, sweater fuck

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *