New glasses =D

March 10, 2013

I finally found a new glasses! Totally love it =D Normally I wear contacts, but it would be so nice to occasionally wear my glasses, which I can’t right now because the strength is not right. Comming Saterday my eyes get measured again, and than it takes probably a week or so before my glasses is ready! First I wanted like a Ray-ban model with a thick black frame, but when I saw this glasses I instantly fell in love! Can’t wait =D Xx

Ik heb eindelijk een nieuwe bril gevonden! Vind ‘m echt zooo leuk =D Normaal gesproken draag ik lenzen, maar ik vind het ook wel fijn om af en toe mijn bril op te doen, maar dat gaat nu niet omdat de sterkte niet meer goed is. Aanstaande zaterdag ga ik mijn ogen opnieuw laten meten en dan duurt het misschien nog een week ofzo voordat mijn bril klaar is! Eerst wilde ik zo’n Ray-ban model met een dik zwart montuur, maar ik was eigenlijk meteen verkocht toen ik deze bril zag! Kan echt niet wachten =D Xx

Glasses aviator frame

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *