DIY: DREAM BIG

April 20, 2013

Dit is 1 van m’n DIY projecten van vandaag =P Het is echt precies geworden zoals ik gehoopt had:) De foto’s zijn een beetje crappy, maarja heb m’n camera niet bij me dus vandaar. Het topje heb ik bij de Bershka gekocht voor maar 7 euro. Verder gewoon de tekst geprint op strijkpapier/transferpapier – van de HEMA – , uitgeknipt, en op ‘t shirt gestreken =D Ik ga denk ik nog wat dingen printen nu ik bij m’n ouders ben, want op m’n studenten kamer heb ik geen printer! Wat denk je ervan, ga je het ook uitproberen? XX

My DIY project of today =P It’s exactly how I hoped it would be:) The pictures are a bit crappy, well it’s because I don’t have my camera with me. I bought the top at Bershka for only 7 euros. Furthermore I just printed the text on ironing paper/transfer paper – bought at HEMA – cut it out and ironed it on the top =D I’ll probably be printing some more while I’m still at my parents, because I don’t have a printer at my student room! What do you think, are you gonna try it for yourself? XX

dream big crop top

Dream big crop top

3 Comments
 • claude
  April 20, 2013

  Love it!

  xx Claude//imaginetheswallows.blogspot.com

 • PrncszTffny
  April 20, 2013

  superleukk!!!!

 • Par son
  April 21, 2013

  I want to share your dream .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *