Sneak Peak Todays

June 8, 2013

Hejj allemaal =D Zometeen bbq! Ik zal vast niet de enige zijn ;) Nog een klein voorproefje van mijn outfit vandaag, de rest komt morgen:) Ik ben net op expeditie geweest met mijn vriend:P We hebben het bos hier vlakbij verkent:P Er was helemaal niemand omdat het niet echt gemakkelijk te bereiken is en we raakte de weg kwijt. Dus nu hebben we veeell honger! Geniet allemaal van het weer=D XX

Doniaz

3 Comments
 • Sandra Costa
  June 8, 2013

  cute portrait :)

  xx
  http://blogdasandracosta.blogspot.com

 • Hester
  June 8, 2013

  Nice! Maar als je dit aanhad naar het bos, vind ik het knap dat je benen niet onder de schrammen zitten ^^

  • donia
   June 9, 2013

   hihi, nee toen heb ik even een lange broek aan gedaan voor brandnetels en teken :P XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *