LOVE FLOWERS

July 24, 2013

He peepz =D Vandaag droeg ik dit zomerse witte jurkje van Chicwish =) Wat een zomer hebben we zeg! Niks te klagen;) Sinds ik terug ben van vakantie heb ik nog niet veel gedaan. Aangezien ik al over een paar maanden naar Londen ga en ik mijn kamer ga opzeggen hebben m’n ouders al wat spullen van mij meegenomen naar hun thuis. Dus ik heb de laatste dagen vooral opgeruimd en nog meer dingen bij elkaar gelegd die al eerder weg kunnen. Morgen ga ik naar de uni om met een docent te overleggen over welke beurzen ik kan aanschrijven. Dat komt erop neer dat je een brief schrijft naar een bepaald bedrijf/non-profit organisatie waarin je verteld over je onderzoek en dat je geld nodig hebt voor je verblijf daar enz enz. Als zij dan vervolgens denken dat het nuttig is geven ze een bepaald bedrag. Achteraf moet je natuurlijk vermelden dat zij je onderzoek mede mogelijk hebben gemaakt. Dus.. nog genoeg te regelen :P

XX

Sorry for writing only in Dutch! Hope Google translate will make a decent story out of it :P

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Dress – Chicwish // Wedges – old ones ;)

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *